Prezentare
        Despre noi : Bine ati nenit, Va salutam !
        Multumiri pentru timpul acordat studierii paginilor POLIP.
        Societetea noastra este fondata in 1992 ,din initiativa si cu capitalul privat a asociatului unic si a proprietarului Toth Istvan,economist.
        In perioada ce a trecut de la data infiintarii ,l992, si pina in prezent 2008 am avut un singur tel principal: adaptarea permanenta a profilului societatii la conditiile unei medii de afaceri in permanenta si rapida schimbare. Trenzitia nu a fost usoara, dar cu multa munca calificata am realizat perestroica microeconomica.
        Activitatea principala a firmei este comertul an grose cu citeva grupe de produse ale unor firme producatoare reprezentative din Romania si Tarile vecine.
        Avem o subactivitate de transport marfa ,in special pentru nevoi proprii ,dat si pentru terti clienti.
        Am dezvoltat activitatea de prestari servicii de inchiriere pentru alimentatie publica a unor bunuri necesare: mese, banci, vesela , tacimuri, textile comerciale. Dispunem de o sala pentru nunti, stil clasic, intr-o cladire veche patinata, tip palat. Organizam conferinte, intruniri , asiguram la cerere masa cazare etc.
         Situatia financiara a firmei este consolidata,nu avem datorii de nici un fel,avem anual crestere a cifrei de afaceri.

                Cu stima Toth Istvan
 
 
In cursul anului 2007 am organizat prima tabara de pictura la Viile Satu Mare. Pentru a vedea cateva dintre fotografiile facute cu aceea ocazie, vizitati pagina dedicata Casei de creatie Adrien.
 
 
 
  Szomorú idézetek
 
  Adresa:
Romania, Satu Mare;
str. Cerbului nr: 19;
jud. Satu Mare;

Telefon:
+40261706855;
+40723610195;

E-mail:
polipsatumare@gmail.com
polipsm@vipmail.hu

 
 
ACASA  |COMERT EN-GROS  |TRANSPORT  |ORGANIZARE EVENIMENTE  |CONTACT  | © POLIP 2008